Woningbouw

Bent u op zoek naar een specialist in woningbouw? In dat geval bent u bij Thodé Techniek B.V. aan het juiste adres. Wij specialiseren ons met name in de retail en utiliteitsbouw. Thodé Techniek bestaat uit een team van 10 mensen. Binnen dit team heeft ieder zijn eigen specialiteiten, waardoor we een project snel en efficiënt kunnen voltooien. Wanneer er binnen de woningbouw vraag is naar elektrotechniek, dan is Thodé Techniek de beste keuze. In principe is er binnen ieder woningbouwproject sprake van elektrotechniek.

Elektrotechniek voor in de woningbouw

Wanneer u voor Thodé Techniek kiest, kunt u zeker zijn van de hoogste kwaliteit. Het team bestaat namelijk uit vakmensen die zich regelmatig bij laten scholen. Daardoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de elektrotechniek, ook met betrekking tot woningbouw. Zo wordt duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp binnen de woningbouw. Thodé Techniek kan u ondere andere helpen bij het installeren van zonnepanelen. Onze werkzaamheden gaan echter nog veel verder dan dat. Wij kunnen alle elektravoorzieningen binnen de woningbouw voor u verzorgen. Ook voor het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht. Alhoewel Thodé Techniek sinds begin 2016 bestaat, beschikken de teamleden over veel ervaring met elektrotechniek.

Kiest u voor ons team? Dan kunt u er zeker van zijn dat het eindresultaat perfect in elkaar zit. Wij streven immers bij iedere klus weer naar perfectie. Ook een goede samenwerking vinden we erg belangrijk. Ons team werkt flexibel en van een 9-tot-5-mentaliteit is absoluut geen sprake.

Heeft u vragen over onze werkzaamheden?

Bent u benieuwd wat we bij Thodé Techniek allemaal voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag welke mogelijkheden wij u kunnen bieden als het op woningbouw aankomt. Daarnaast kunt u ons ook voor andere werkzaamheden binnen de elektrotechniek inschakelen.

© 2017 Thode Techniek B.V. All rights reserved. Design by Searchtrends | Disclaimer | Privacy |