Laadpalen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om elektrisch te rijden. Elektrisch rijden is immers beter voor het milieu en op elektriciteit rijden is bovendien minder duur. Wie een auto op benzine of diesel rijdt, gaat naar het tankstation om daar te tanken. De bestuurder van de elektrische auto dient in plaats daarvan zijn auto aan een elektrische laadpaal te koppelen. Deze laadpalen zijn niet mogelijk zonder een knap staaltje elektrotechniek. Dat is waar Thodé Techniek B.V. bij van pas kan komen. Wij hebben ons in de elektrotechniek gespecialiseerd en zijn dan ook in staat om laadpalen te leveren en te monteren.

Voor het plaatsen van laadpalen is kennis van elektrotechniek een must

Niet iedereen is in staat om een laadpaal op de juiste manier te monteren. Er zijn diverse zaken waar men rekening mee dient te houden. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de meterkast voldoende vermogen kan leveren. Wanneer dat niet het geval is, zal men de meterkast aan moeten passen. Ook dat kunnen we bij Thodé Techniek B.V. voor u verzorgen. Wij verzorgen tevens de elektrotechniek voor projecten binnen de woningbouw. Wij kunnen tijdens zo een project alles verzorgen dat met elektrotechniek te maken heeft, waaronder dus het plaatsen van laadpalen.

Een uitstekende samenwerking

Bij Thodé Techniek B.V. vinden we het belangrijk om ieder project succesvol af te ronden. Wij streven bij iedere klus weer naar een tevreden klant en naar het beste resultaat. Thodé Techniek bestaat uit een team van 10 mensen. Terwijl Thodé Techniek sinds begin 2016 bestaat, hebben de teamleden al veel langer ervaring met elektrotechniek. Ons team werkt bovendien niet met een 9-tot-5-mentaliteit. Wij gaan graag iets langer voor u door! Door de specialisten van Thodé Techniek in te schakelen, kunt u er zeker van zijn dat de laadpalen veilig, correct en snel geplaatst worden.

© 2017 Thode Techniek B.V. All rights reserved. Design by Searchtrends | Disclaimer | Privacy |