Over Thodé Techniek

Ervaren team elektriciens

Bij Thodé Techniek wordt gewerkt binnen de retail en utiliteitsbouw met een team van 10 man. Ieder teamlid heeft zijn eigen specialiteit en wordt voor een passende klus ingezet. Het bedrijf bestaat sinds januari 2016, maar het team beschikt over jaren ervaring.

De kracht achter Thodé Techniek, Ray Thode, beschikt over ruim 15 jaar ervaring en heeft zijn passie voor elektrowerken al van jongs af aan ontwikkeld. Als kind haalde hij al radio´s uit elkaar om deze vervolgens weer te repareren en in elkaar te zetten. Na veel ervaring opgedaan te hebben bij Intech, begon hij voor zichzelf als ZZP´er. Ray Thode heeft een aantal technische opleidingen gevolgd en talrijke cursussen. Cursussen worden uiteraard nog steeds door Ray en het team gevolgd: zo blijven ze up-to-date en bij de tijd. Dit is een must voor een elektrotechnisch bedrijf, aangezien de elektrotechniek zich blijft ontwikkelen en er steeds betere en duurzamere oplossingen komen.

Elektrotechniek van hoge kwaliteit

Thodé Techniek werkt op afspraak door heel Nederland: geen stad is te ver. Het team is flexibel en heeft geen 9 tot 5-mentaliteit. Wanneer u Thodé Techniek inschakelt, kunt u rekenen op goed werk en vakmanschap.

Zou u graag in contact willen komen met Thodé Techniek en bent u benieuwd of zij u een innovatieve oplossing kunnen bieden? Neem dan gemakkelijk contact op door te bellen naar 06-44508003 of vul het online contactformulier in.

Retail en utiliteitsbouw

Thodé Techniek is met name werkzaam in de retail en utiliteit, waardoor dit inmiddels de specialiteit van het bedrijf is.

Thodé Techniek heeft onder andere werkzaamheden verricht voor alle recente KPN-winkels en de nieuwste elektrovoorzieningen verzorgd in Bataviastad en in het ziekenhuis van Enschede.

© 2017 Thode Techniek B.V. All rights reserved. Design by Searchtrends | Disclaimer | Privacy |